وب سایت اختصاصی انجمن فرهنگی ناشران آموزشی

مدیر مسئول انجمن ناشران آموزشی كشور: مقابل کتاب‌های کمک آموزشی مقاومت نکنید

مدیر مسئول انجمن ناشران آموزشی كشور:
مقابل کتاب‌های کمک آموزشی مقاومت نکنید

آصفی: در مقابل مشکل کمبود معلمان خبره در برخی مناطق و همچنین کمبود ساعات آموزشی باید مقاومت نسبت به کتاب‌های آموزشی را کاهش دهد.

دکتر امین آصفی مدیر مسئول انجمن ناشران آموزشی کشور و دکترای مدیریت دولتی با برنامه «گفتگوی علمی» در مورد نشر علمی در انحصار کتاب‌های آموزشی کنکور مصاحبه کرد.

آصفی گفت: در دنیا بزرگترین ناشران، ناشران کتب آموزشی هستند که در سایر کشورها نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ در ایران نیز در چند سال اخیر به شدت به چشم آمدند.

وی گسترش علم و عدالت آموزشی را هدف انجمن ناشران آموزشی کشور دانست و افزود: ناشران آموزشی در کتاب‌های دیجیتال بسیار پیشتاز بودند که یکی از دلایل مهم آن در 2 سال اخیر، بیماری کرونا بود؛ حدود 100 ناشر آموزشی در تهران و حدود 200 ناشر در کل کشور وجود دارد.

این دکترای مدیریت دولتی با اشاره به ایجاد درگاه‌های فروش دیجیتال کتاب‌ها در چند سال اخیر اظهار کرد: تقریبا 90 درصد کتاب‌های آموزشی وارد فضای دیجیتالی شده‌اند.

آصفی با بیان اینکه در انجمن ناشران آموزشی علاوه بر ناشران سنتی، ناشران دیجیتالی نیز می‌توانند ورود کنند اضافه کرد: همه کتاب درسی را قبول داریم اما در کنار آن از کتاب‌های آموزشی استفاده می‌کنیم.

وی همچنین نتیجه گیری در این حوزه را منوط به خارج شدن از حالت شعاری و اجرایی کردن شعارها دانست و اظهار کرد: در بسیاری از شهرستان‌ها مشکل کمبود معلم خبره داریم و همچنین ساعت‌های درسی آموزشی برای برخی دروس بسیار محدود است و در این شرایط کتب آموزشی به عنوان یک مولفه کمکی به میدان می‌آید.

مدیر مسئول انجمن ناشران آموزشی کشور در رادیو گفت و گو از اقبال معلم‌ها به کتب کمک آموزشی سخن گفت و خاطرنشان کرد: برای این کتب نباید مقاومت کرد چرا که به معلم و دانش آموزان کمک می‌کند.

آصفی در ادامه تشریح کرد: سد کنکور شکسته شده چرا که بالای 85 درصد رشته‌ها بدون کنکور دانشجو می‌پذیرند؛ همچنین 52 درصد دانش آموزان با وجود قبولی در کنکور انتخاب رشته نکردند و این نشان می‌دهد کنکور از تب و تاب افتاده است.

وی با بیان اینکه 30 درصد تولید کتاب‌های آموزشی کاهش یافته گفت: ناشران براساس تقاضای متقاضیان کتاب تولید می‌کنند؛ آموزش و پرورش باید به جای تقابل با بخش خصوصی همراهی کند چرا که می‌تواند به نتایج خوبی رسید.


بازگشت به آرشیو مطالب