مایک هالم پروفسور جغرافیای انسانی در دانشگاه کمبریج بریتانیا و مدیر مطالعات جغرافیا در کالج پمبروک است. او نویسنده هشت کتاب در مورد تغییرات آب و هوا است، از جمله چرا ما در مورد تغییرات آب و هوایی مخالفیم (کمبریج، 2009) و آیا علم می تواند تغییرات آب و هوایی را اصلاح کند؟ (پولیتی، 2014). هالم از سال 2000 تا 2007 مدیر مؤسس مرکز تحقیقات تغییرات آب و هوایی Tyndall بود و از سال 2008 سردبیر موسس مجله بررسی WIREs Climate Change بوده است.
تغییر اقلیم ایده ای است که اختلاف نظرهای قابل توجهی را به دنبال دارد. با این حال، این بحث کمتر در مورد اینکه آیا اصولا آب و هوا در حال تغییر است یا خیر می باشد زیرا شواهد فراوانی برای این واقعیت از بسیاری از نقاط جهان و از منابع علمی و غیر علمی وجود دارد. حتی به طور اساسی بحثی در مورد اینکه آیا فعالیتهای جوامع بشری مدرن باعث تغییر اقلیم میشود یا حداقل به این تغییرات کمک میکند یا خیر، نیست. درست است که نظرات مختلفی در پاسخ به این سوال بیان شده است، اما حجم وسیع شواهد علمی به پاسخ روشنی اشاره دارد. به نظر من، موضوع تغییر اقلیم بیشتر از آنجایی مجذوب بحث و مناقشه میشود که حامل یک ایده نگرانکننده است که بسیاری از چیزهایی را که مردم به طور سنتی در مورد آب و هوای خود فرض میکردند، به چالش میکشد. مهمتر از همه، تغییر اقلیم به دلیل پیامدهای گسترده مداخلات سیاسی که اغلب در پاسخ به این پدیده مورد حمایت قرار می گیرد، منبع اختلاف نظر است. این مداخلات پرسشهای عمیقی را در مورد اینکه مردم چگونه باید در قبال دیگران مسئولیت پذیری کنند و در مورد اثربخشی اقدام فردی در مقابل اقدام جمعی، در مورد محدودیتهای آزادی شخصی و در مورد اینکه مردم چگونه آینده را تصور میکنند، ایجاد میکند.
کتاب حاضر با ترجمه دکتر حسین قنبری باغستان( پژوهشگر علوم اجتماعی و جامعه شناس ) و دکتر هومن منصوری ( دکترای اقتصاد کشاورزی ) ترجمه شده و به زودی از طرف سازمان چاپ و نشر ایران منتشر می شود .
با توجه به اهمیت سایر آثار پروفسور مایک هالم نظیر فرهنگ و تغییرات اقلیم ، سیاست های اقلیمی ، محیط زیست و جامعه و ... و ارتباط آنها با جامعه مدرن که هم اکنون درگیر مشکلات محیط زیستی به عنوان جنبه های منفی مدرنیته می باشد ، این سازمان به زودی همه آنها را ترجمه و منتشر می کند و علاقه مندان می توانند در همین سایت مجموعه آثار مایک هالم و افکار و عقاید وی در حوزه تغییرات اقلیمی ، اجتماعی و فرهنگی و ... را دنبال کنند .